Det var snilt (.

I går, utan nokon særleg grunn (kanskje fordi eg har laga geléshots som skvulpar rundt i heile kjøleskapet slik at osten min blir rosa) så blei eg oversvømma av presangar. (Beklager til dei som satt ved sida av vårt bord i går, eg blei bare veldig glad og måtte le og bråke litt)(Sidan eg elskar parantesar må eg bare tilføye at sidan maten i går ikkje var så god har eg komt i ubalanse når det gjeld «Mengden av gode ting eg treng å ete i løpet av ei veke», og har gått til angrep på Sørland Chipsen til i morgon)

Eg fekk eit hjartekort av M:


Det er kortet sitt som sprer kjærleik det!

Eg fargepute med grønn på:


Tivolipute som er snill med Indiafolk

Eg fekk ein miniorkidé, som i frå no av kjem til å heite Bjolle, som dessverre må belage seg på ein langsom og stille død i nærmaste framtid:

Trist. Eg kjem til å sakne deg Bjolle.

Og nye, blå, perfekte Converse som uheldigvis ikkje var som støpt til meg:

Sidan eg no ventar på nye sko som ER som støpt til meg, har eg tatt bilete av eit par av dei andre skoa mine. Uheldigvis har ei jente med pølseleppe og pervofing, som pressar skoa inn i auga, hoppa inn bak skoa, men dykk tar poenget.

Sånn, nå kan dykk vera misunnelig på alle dei fine venene eg har som gir meg fine presangar ei stund. (Eg må bare beklage til dei som kjem i morgon for å feire at eg har pynta Friheitens Kjellar, for no er Sørlands Chipsen tom)(Sidan eg var så godt i gong måtte eg bare skrive ein parantes til med innhold utan meining).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits